Megosztás a Facebookon!
ÁSZF (Általános Szállítási Feltételek)

Ingyen telefonálhatnak egy ideig a magyar Viber felhasználók

 2016.06.20.

Június 20-án déltől június 27-ig kizárólag a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók a világ 100 országának bármely mobil- vagy vezetékes telefonszámát korlátlanul és teljesen ingyen hívhatják a Viber Out segítségével

A Viber, amely 754 millió egyedi felhasználóval a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, különleges promóciót indít a már meglévő 2,7 millió, illetve a frissen csatlakozó magyarországi felhasználói számára. Június 20-án déltől június 27-ig kizárólag a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók a világ 100 országának bármely mobil- vagy vezetékes telefonszámát korlátlanul és teljesen ingyen hívhatják a Viber Out segítségével.

Több mint 33 millió közép-kelet-európai felhasználójával a Viber meghatározó szereplő az üzenetküldő szolgáltatások piacán. Itthon több mint 2,7 millióan használják az alkalmazást hang- és üzenetküldésre, valamint hang- és videohívásokra. A magyar felhasználók csak idén májusban 14 millió hívást kezdeményeztek az alkalmazásból, ami közel 100 millió percnyi kapcsolatot jelentett családdal, barátokkal vagy éppen üzleti partnerekkel. A magyar felhasználók a múlt hónapban összesen 890 millió üzenetet küldtek hazai és a világ távoli pontjain élő ismerőseiknek.

----

Aki PC-n telefonál, ne felejtse el a szünetmentes készülékét bekapcsolni, ha kérdése van: www.bitronix.hu

Az eredeti cikk Link

Megosztás a Facebookon!
ÁSZF (Általános Szállítási Feltételek)