Megosztás a Facebookon!
ÁSZF (Általános Szállítási Feltételek)

'A' minősítést kapott a BITRONIX Kft. a Bisnode cég-minősítőtől

 2012.07.02.

A Soliditet tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel az üzletkötés kockázata alacsony. A minősítés 100 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező, több száz változót figyelembe vevő Soliditet minősítési rendszeren alapul. A tanúsítvány az aktuális állapotot jelzi, és naponta frissül.

.. A svéd Bisnode csoport kiemelkedő színvonalú cégminősítő márkája a Soliditet, mellyel gyorsan és egyszerűen férhet hozzá magas minőségű kockázatkezelési és üzlet információkhoz. A Bisnode csoport online marketing, kockázatkezelési és üzleti információs megoldások széles palettáját kínálja. A Bisnode üzleti információs szolgáltatásai segítenek az értékesítés maximalizálásban, az üzleti kockázat minimalizálásban, valamint a döntéshozatal hatékonyságának és megalapozottságának növelésében. Az 1989-ben alapított digitális üzleti információszolgáltató több mint 3000 alkalmazottat foglalkoztat Európa 17 országában.

A Soliditet 1908 óta tevékenykedik üzleti információ szolgáltatóként, valamit az AAA cégminősítés megalkotójaként. A Soliditet az évek során a skandináv régió legismertebb és legelterjedtebb információszolgáltatójává, majd Európa egyik vezető vállalatává vált iparágában.

A nemfizetési veszteség és ennek kockázata minden vállalatnál jelen van, és éves szinten jelentős károkat okozhat. A vevőkockázatok minimalizálásában segít a Soliditet minősítési rendszer, az ajánlott hitellimit és a kockázati mutatószámok. Mivel a Soliditet minősítési rendszer visszamenőleg is vizsgálja az adott vállalat és a piac trendjeit, így egy vállalkozásról nemcsak azt tudjuk megmondani, hogy mekkora kockázatot jelent jelenleg, hanem azt is, hogy a jövőben mennyire lesz kockázatos, mekkora valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy éven belül...

image

Megosztás a Facebookon!
ÁSZF (Általános Szállítási Feltételek)